Supraveghere Copii

Preventie pentru un viitor mai sigur

barbat infidel tine de mana doua femei

Detectiv particular in cazuri de supraveghere copii

Iți faci griji cu privire la anturajul copilului, dacă acesta are influențe negative asupra lui? Vrei să știi modul său de comportament atunci când nu se află în prezența membrilor familiei?

Nu știi cum se comportă bona cu acesta în timpul zilei, dacă este atentă sau îl bruschează? Dacă custodia copilului se desfășoară în mod normal și legal astfel încât minorul să nu fie vătămat?

DETECTIVI REFLECTOR S.R.L sunt soluția ideală pentru a afla adevărul și eventual a lua măsurile legale ce se impun în funcție de caz. Acțiunile desfășurate de noi îți vor furniza toate informațiile de care ai nevoie și în funcție de care poți eventual lua măsurile ce se impun.

Finalizarea investigației va avea un raport complet în care sunt inserate toate datele și informațiile culese în timpul acțiunii precum și fotografii, filmări, înregistrări audio și alte probe care vor scoate la iveală situația reală.

Clientul, la cerere, poate beneficia de sprijinul avocatului firmei pentru soluționarea cazului în fața instanțelor de judecată sau numai pentru consultanță juridică. Eliminați incertitudinile și stabiliți adevărul prin apelarea la serviciile Detectivilor Reflector S.R.L specializați în verificarea conduitei minorilor.