Supraveghere Angajati

Nu faceti angajari in necunostinta de cauza

barbat tine de mana amanta in timp ce este cu sotia

Investigare Angajati

De multe ori, în activitatea unor companii se ivesc diverse situații care impun verificări ale angajaților, partenerilor de afaceri sau a modului în care își îndeplinesc activitatea diverși subordonați.

Toate răspunsurile legate de aceste aspecte pot fi furnizate de DEETECTIVI REFLECTOR S.R.L pentru ca deciziile managerilor de orice nivel să fie luate în cunoștință de cauză. Situațiile în care este necesară această verificare sunt nenumărate: testarea loialității și a corectitudinii angajaților, modul îndeplinirii sarcinilor de către subordonați, verificarea partenerilor de afaceri, colaboratorii și furnizorii existenți și viitori, clienți, etc.

Legat de acest aspect, putem oferi investigații poligraf ( detectorul de minciuni) pentru elucidarea unor aspecte dificile în care sunt puse la îndoială sinceritatea unor angajați. Finalizarea investigației va avea un raport complet în care sunt inserate toate datele și informațiile culese în timpul acțiunii precum și fotografii, filmări, înregistrări audio și alte probe care vor scoate la iveală situația reală.

Clientul, la cerere, poate beneficia de sprijinul avocatului firmei pentru soluționarea cazului în fața instanțelor de judecată sau numai pentru consultanță juridică.