Investigatii Patrimoniale

Pentru a lua cele mai bune hotarari

barbat tine de mana amanta in timp ce este cu sotia

Investigatii Patrimoniale

În activitatea de management al companiilor și nu numai, este necesară semnarea unor parteneriate, asocieri lucrative cu diverși colaboratori. Pentru ca acest moment să fie încununat de succes trebuie să deții toate informațiile legate de noua persoană care va contribui în viitor la buna activitate a firmei.

DETECTIVI REFLECTOR S.R.L pot afla toate informațiile despre viitorii colaboratori făcând astfel semnarea unui parteneriat o activitate nestresantă. Toate investigațiile ce le vom efectua vor respecta principiile legalității, conspirativității și confidențialității iar raportul investigației te va ajuta să afli care este adevărul și să acționezi în consecință. Informațiile patrimoniale furnizate îți va asigura siguranța luării oricăror decizii, fiind totdeauna cu un pas înaintea evenimentelor.

Finalizarea investigației va avea un raport complet în care sunt inserate toate datele și informațiile culese în timpul acțiunii precum și fotografii, filmări, înregistrări audio și alte probe care vor scoate la iveală situația reală.