Reflector

Reflector este o agentie de detectivi particulari de top din Medgidia

Contact Info

România
detectivireflector@gmail.com
0744853430

Urmariti-ne!

Detectivi particulari Medgidia

Cautati un detectiv particular profesionist, la preturi accesibile? Agentia de detectivi Reflector ofera servicii de filaj si investigatii 24/7.

Detectivi Medgidia - Servicii

Serviciile oferite de agentia de detectivi particulari Reflector sunt concepute sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

simbol fotografie obtinuta in filaj

Filaj

Filajul poate fi solicitat daca: banuiti ca sunteti inselat, vreti sa verificati activitatea unei persoane, aveti nevoie de probe foto-video, etc. .

simbol lista obiective investigatie

Investigatii

Exemple de situatii ce solicita investigatii: identificare persoane, verificare firme, verificare istoric, verificari premaritale, bunuri, etc.

simbol test poligraf cu o inima tinuta in maini

Test Poligraf

Oferim servicii profesionale poligraf pentru cei interesati sa lamureasca definitiv conflicte familiale, infidelitati conjugale, acuzatii, etc.

De ce REFLECTOR - Detectivi Medgidia?

3 motive pentru a lucra cu agentia Reflector.

simbol echipa detectivi particulari

Detectivi Profesionisti

O parte din echipa noastra provine din structuri de informatii ale MAI.

verificare legalitate activitate detectivi Medgidia

Legalitatea Activitatii

Activitatea detectivilor particulari este guvernata de legislatia in vigoare.

Detectivi Experimentati

Reflector - Detectivi Medgidia functioneaza fara intrerupere de peste 12 ani.

Detectivi Medgidia - Servicii Frecvente

Cateva dintre situatiile cu care detectivii particulari se confrunta zilnic...

Agentia Reflector

Detectivi profesionisti Medgidia.

Reflector - Detectivi Particulari Medgidia este specializata in activitati de supraveghere si investigatii atat in tara, cat si in strainatate. Echipa este compusa din detectivi privati profesionisti proveniti din structuri de informatii, care au abilitatea de a executa actiuni de filaj in mod continuu sau punctual si investigatii discrete, conform solicitarii clientului.

Detectivii nostri au posibilitatea logistica de a folosi diverse vehicule si tehnica de ultima generatie, echipamente profesionale de supraveghere foto si video, dar succesul actiunilor este garantat de profesionalismul, experienta si seriozitatea factorului uman.

Echipa este compusa din detectivi experimentati, care au fost ofiteri activi in structure de informatii si care, in urma selectiilor efectuate de catre noi, au facut dovada ca pot face fata exigentelor impuse de conducerea firmei pentru atingerea rezultatelor solicitate de catre clienti.

detectiv privat surpinde adulter pe camera foto
detectiv privat tine evidenta investigatiilor
detectivi privati sedinta brainstorming

Legalitatea Activitatii

Detectivi Medgidia respecta intotdeauna legile

Toate activitatile desfasurate de detectivii Agentiei Reflector - Detectivi Particulari Medgidia se desfasoara conform reglementarilor legale interne si internationale la care tara noastra este parte, sigurantei nationale, ordinii publice si bunelor moravuri.

Activitatea noastra se supune Legii nr. 329, din 8 iulie 2003, privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Legea nr. 353/2004 pentru modificarea si completarea Legii 329, HG nr. 1666/2004 privind normele de aplicarea a Legii 329, Ordinul MAI nr. 429/2005 privind modul de eliberare, forma si continutul legitimatiei de detectiv.

Agentia noastra de investigatori particulari din Medgidia are foarte multa experienta in activitati de filaj si investigatii atat pe plan local, cat si in intrega tara.

verificat profesionalism detectivi particulari

Profesionalism

Avem sute de clienti multumiti, care ne considera profesionisti. Contactati-ne cu incredere! Impreuna vom gasi solutii optime.

verificat confidentialitate detectivi particulari

Confidentialitate

Toate informatiile obtinute vor fi comunicate doar clientului. La Reflector confidentialitatea este de importanta capitala.

verificat disponibilitate detectivi particulari

Disponibilitate

Avem intotdeauna un detectiv particular la dispozitia dumneavoastra. Vom tine legatura 24/7, astfel clientul are control total.

absolventi curs detectiv particular

O mare parte din angajatii agentiei de detectivi particulari Reflector - Medigidia sunt proveniti din structurile de informatii ale politiei si au o vasta experienta in efectuarea filajul si a investigatiilor, dobandita in sutele de actiuni desfasurate in tara si in celelalte state ale Uniunii Europene, Moldova, Turcia, Ucraina, etc.

Restul echipei este format din absolventi ai cursurilor de detectivi particulari. Acestia au lucrat foarte mult impreuna cu fostii ofiteri de informatii si au dobandit, in timp, deprinderile necesare indeplinirii cu succes a tuturor cazurile aparute in aceasta activitate.

Detectivi Medgidia - Preturi

Va oferim preturi accesibile si servicii de top

Pret Test Poligraf

120 test
 • Pret minim
 • 250 € pret maxim
 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
Solicita Test

Pret Investigatii

100 investigatie
 • Min/investigatie simpla
 • min 300€ complexa
 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
Solicita Investigatie

Pret Filaj Dinamic

250 zi filaj
 • Pret minim
 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
 • Filaj static
Solicita Filaj

Pret Filaj Static

150 zi filaj
 • Pret minim
 • Suport 7/24
 • Filaj dinamic
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
Solicita Filaj

Pret maxim zi filaj?

Pretul angajarii unui detectiv privat care sa preia cazul dumneavoastra depinde in totalitate de marimea si dificultatea lucrarii. Printre elementele care determina amploarea costurilor ar fi: numarul de detectivi implicatii pentru indeplinirea obiectivelor, numarul autoturismelor folosite si distantele parcurse, tehnica utilizata si resursele necesare.

Ce fel de plata este acceptata?

Dumneavoastra, in calitate de client, puteti face plati cu numerar sau fara numerar, indiferent de tara din care proveniti:

 • Plata cu numerar
 • Plata cu cardul (indisponibil momentat)
 • Plata prin conturi virtuale
 • Plata prin transfer bancar
 • Plata cu cec

Este legala angajarea unor detectivi particulari in Medgidia?

Angajarea unui detectiv particular este perfect legala cu conditia ca acesta sa fie absolvent al unui curs de detectivi particulari, cu diploma atestata de M.A.I.. Acesta trebuie sa respecte legislatia tarii in care presteaza serviciile.

Ce ar trebui sa fac inainte de a angaja un detectiv particular?

Inainte de a semna un contract cu un anumit detectiv particular este indicat sa-i verificati istoricul. De exemplu, ar trebui sa:

 • cereti referinte de la cunostinte
 • verificati licenta de functionare
 • verificati daca exista plangeri indreptate impotriva acestuia, etc
detectiv privat surpinde adulter pe camera foto
detectiv privat tine evidenta investigatiilor
detectiv privat depune marturie in instanta

Obtinem Probe ce Pot fi Folosite in Instanta

Probam Realitatea

Agentia Reflector - Detectiv Medgidia s-a infiintat in anul 2010. Detectivii angajati sunt fosti manageri si ofiteri operativi in institutii ale statului care au desfasurat activitati de acest fel in toata cariera lor, doar ca la un nivel mult mai ridicat de complexitate.

Din experienta noastra deriva si rezultatele foarte bune obtinute in activitatile desfasurate ca detectivi particulari in Medgidia. Nu dorim sa suparam pe nimeni, dar este un adevar si clientii nostri trebuie sa cunoasca acest aspect al pregatirii detectivilor si al obtinerii de rezultate.

Experienta a zeci de ani in filaj da siguranta in actiune si minimalizeaza la zero esecurile, clientii sunt multumiti la final intrucat beneficiaza de rezultate clare, documentate si bine argumentate. Pregatirea asigurata pentru profesia de detectiv particular de care beneficiaza toti participantii in scolile de profil este corespunzatoare acestui nivel de incepere a acestei activitati.

Bagajul de cunostinte capatat de detectivi, ca fosti ofiteri de filaj pe parcursul a 20-30 ani de serviciu, face ca actiunile desfasurate de noi sa fie o activitate relativ usoara (avand in vedere cazurile cu care ne-am confruntat inainte) iar rezultatele sa fie pe masura experientei.